Pilaf de patrunjel cu lamaie si pastarnac
PrinteazaPilaf de patrunjel cu lamaie si pastarnac din: pastarnac, usturoi, untdelemn de măsline, suc de lămâie, pătrunjel, sare.
Ingrediente:
- 2 păstârnaci de mărime medie
- 1 căţel de usturoi, pisat
- 2 linguri de untdelemn de măsline
- 2 linguri de suc de lămâie
- 2 linguri de pătrunjel
- 1/2 linguriţă de sare
Mod de preparare:
Cojiţi păstârnacul şi tăiaţi-l în bucăţi cât mai mici. Intr-un mixer, procesaţi păstârnacul şi usturoiul prin pulsare, până ajungeţi la o consistenţă ca a orezului.
Adăugaţi untdelemnul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul şi sarea, şi amestecaţi bine.
Pofta buna!