Pilaf de post cu gutuie

Printeaza

O reteta gustoasa de pilaf de post cu gutuie din: orez, ceapa, patrunjel, telina, gutuie, gulii, marar, morcov, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Pilaf de post cu gutuie

  • 1 cană orez
  • 3 cepe
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 gulii
  • 1 ţelină cu tot cu frunze
  • 1 gutuie
  • 1 morcov
  • 1 legătură mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi orezul şi îl speli în mai multe ape, cureţi morcovul şi-l dai pe râzătoare. Cureţi guliile, le tai cubuleţe şi le rumeneşti în ulei împreună cu ceapa tăiată peştişori, gutuia şi ţelina tăiate bucăţele mici.

Adaugi morcovul ras. Pui un pahar cu apă, adaugi orezul şi laşi să fiarbă totul la foc mic. Dacă scade prea mult, mai adaugi apă. Sărezi şi condimentezi la sfârşit, când adaugi şi mărarul tocat. îl serveşti rece.

Pilaf de post cu gutuie

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.