Pilaf cu dovlecei si marar

Printeaza

 Pilaf cu dovlecei si marar

Ingrediente:

  • 2 dovlecei potriviţi
  • 1 cană de orez
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 legătură de mărar

 

 

Mod de preparare:

Pilaf cu dovlecei si marar: Speli şi tai ceapa fideleţă şi o pui să se călească. După ce s-a aurit pui 4 căni de apă şi le laşi să dea în clocot, apoi torni orezul spălat.

Il fierbi la foc mic şi când e aproape gata, pui dovleceii curăţaţi de coajă şi de seminţe, tăiaţi cubuleţe.

La sfârşit iei cratiţa de pe foc şi presari deasupra mărarul tocat mărunt.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.