Pilaf cu ficat de gasca cu garnitura de sos Maggi si cascaval din: orez, ceapa, ficati de gasca, sare, piper, untura de gasca, faina, supa, smantana, cascaval.
Ingrediente:
700 g orez
2 cepe
2 ficaţi de gască
sare
piper
300 g untură de gască
2 linguri făină
1 1/2 l supă
5 linguri smantană
80 g cascaval
Mod de preparare:
Ficatul spălat, cu sare şi piper, se pune la înăbuşit cu untură de gască.
Separat se sotează ceapa cu untură de gască, se pune apoi orezul şi se fierbe (cu capac) cu 1/4 1 supă şi sare circa 25 minute.
Ficatul se taie felii şi cu el se tapetează o formă unsă, se pune pilaful puţin îndesat si se răstoarnă pe un platou.
Separat se serveşte sos suprem cu grăsime, unt, făină, supă, smantană şi Maggi.
Pilaf din carne de gasca cu stafide Ingrediente: 1 giscă 3,500 kg 200 g făină 2 ouă 200 g ulei sare piper cimbru magheran 80 g unt 1/4 l lapte 250 g orez 80 g stafide 50 g fistic 1 pahar vin roşu dulce 2 cepe 3 vinete 80 g caşcaval Mod de preparare: […]
Piept de gasca umplut cu garnitura de pilaf cu stafide Ingrediente: 1 gască de 3,500 kg 1 felie franzelă 3 ouă 6 căţei usturoi 1 morcov 1 fir praz 2 mere sare boia 500 g orez 100 g unt 150 g stafide 1 pahar vin 1 legătură pătrunjel Mod de preparare: Gasca se curăţă, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.