Pilaf cu carne de gasca din: gasca, orez, ciuperci, hrean, otet, sare, piper, cimbru, zahar, unt, ceapa. Ingrediente: 1 gâscă de 3,5 kg 300 g orez 1 kg ciuperci pipotă şi ficatul de gâscă 50 g hrean 1 linguriţă cu oţet sare 1 linguriţă cu piper boabe cimbru zahăr 150 g unt 2 cepe […]
Pilaf cu carne de gasca si stafide din: gasca, faina, orez, oua, ulei, stafide, fistic, vin, ceapa, cascaval. Ingrediente: 1 gâscă de 3,5 kg 200 g făină 250 g orez 2 ouă 200 ml ulei 100 g stafide 50 g fistic 1 pahar cu vin roşu dulce 2 cepe 100 g caşcaval Mod de preparare: […]
Gasca salbatica impanata cu peste afumat cu garnitura de masline, rosii, ardei si manatarci la cuptor si pilaf Ingrediente: 1 gască de circa 3 kg 150 g peşte afumat sare piper cimbru 5 căţei usturoi 500 g roşii 6—8 ardei graşi 150 g măsline verzi 300 g mînătărci 150 g ulei 200 g orez 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.