ceai verde, ghimbir, miere, apa, suc de lamaie. Ceaiul verde, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, combinat cu ghimbirul revigorant și dulceața naturală a mierii, creează o băutură perfectă pentru orice moment al zilei. Acest trio puternic nu doar că stimulează sistemul imunitar, dar și încântă papilele gustative, oferind […]
Pilaf cu hrisca
PrinteazaPilaf cu hrisca din: hrisca, morcovi, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, ulei, sare.
Ingrediente:
- 1 cana hrisca
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 3-4 linguri ulei
- sare
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Pilaf cu hrisca: Speli hrisca si o lasi la inmuiat in apa rece pentru 30 de minute. Cureti toate legumele, le speli, le tai rondele sau cubulete si le calesti in ulei la foc mic 10-15 minute.
Adaugi hrisca si o calesti impreuna cu legumele 5 minute.
Torni 1 l de apa fierbinte, potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic acoperit.
Cand hrisca s-a umflat, dai cratita la cuptor pentru inca 20-25 minute.
La final presari verdeata tocata.
Pofta buna!