Pilaf cu legume asortate

Printeaza

Pilaf cu legume asortate din: orez, ceapa, morcov, rosii, ardei, apa, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 roşii
  • 2 ardei
  • 600 ml apă
  • 3-4 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare Pilaf cu legume asortate:

Toci cepele şi le căleşti în ulei până devin sticloase, amestecând constant.

Adaugi morcovii rondele, ardeii feliaţi, orezul spălat în mai multe ape şi roşiile descojite, tocate. După 1-2 minute, pui apa şi sare după gust.

Acoperi şi laşi să fiarbă până se înmoaie legumele. Este indicat să mişti vasul din când în când, pentru a nu se lipi orezul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.