Pilaf cu legume, peste afumat si tarhon din: ceapa albe, morcovi, ardei de diferite culori, unt, orez, supă de carne, sare, piper, tarhon, file de peşte afumat (somon). Ingrediente: 2 cepe albe 2 morcovi 3 ardei de diferite culori 100 g unt 400 g orez 3 ceşti supă de carne sare piper tarhon file de peşte afumat (somon) Mod de […]
Pilaf cu legume si peste afumat
PrinteazaPilaf cu legume si peste afumat din: ceapa, morcovi, ardei gras, unt, orez, supa, sare, piper, tarhon, peste afumat.
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 ardei grasi
- 100 g unt
- 400 g orez
- 3 ceşti supă de carne
- sare
- piper
- tarhon
- file de peşte afumat
Mod de preparare:
Cureţi legumele, le speli şi le tai mărunt. Le pui într-o cratiţă mai mare, cu untul topit înainte.
Laşi să se călească puţin, apoi adaugi orezul şi supa. Laşi să fiarbă, amestecând din când în când, adaugi apoi cubuleţele de file de peşte, sare, piper şi tarhon şi mai laşi puţin pe foc.
Servesti cald.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pilaf cu legume, peste afumat si tarhon
Pilaf de legume cu peste
Ingrediente: 4 fileuri de peşte 250 g orez doi morcovi o legătură de ceapă verde 200 g boabe de porumb o ţelină 250 g mazăre muştar cu seminţe două linguri de pastă de tomate ulei de măsline sare piper pătrunjel varză murată chimen Mod de preparare: Fileurile de peşte se spală, se curăţă […]
Pilaf de orez cu prune uscate
Pilaf de orez cu prune uscate din: orez, prune uscate, ceapa, zahar, sare, ardei capia si ulei. Ingrediente: 250g orez 300g prune uscate sau afumate 1 ceapă mijlocie 1 lingură cu zahăr sare 1 ardei capia roşu 3-4 linguri cu ulei Mod de preparare: Spălaţi orezul cu apă rece, scurgeţi în sită. Curăţaţi […]
Pofta buna!