Salată crocantă de andive și nuci din: andive, nuci, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată crocantă de andive și nuci este o combinație echilibrată între gusturi și texturi. Andivele proaspete și crocante se îmbină perfect cu nucile bogate în proteine și grăsimi sănătoase, iar brânza feta adaugă un plus […]
Pilaf cu macrou si masline
PrinteazaPilaf cu macrou si masline din: orez, macrou, ceapa, ulei, masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g orez
- 2 kg macrou
- 3 cepe
- 300 ml ulei
- 200 g măsline
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Pilaf cu macrou si masline: Cureţi peştele, il porţionezi şi-l prăjeşti puţin în ulei. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti împreună cu orezul în uleiul rămas, apoi stingi cu 2 l de apa clocotită. Potriveşti de sare, adaugi câteva boabe de piper şi laşi să fiarbă.
Când este aproape gata, răstomi orezul într-un vas, adaugi bucăţile de peşte, măslinele înţepate cu un ac până se rumeneşte peştele.
Pofta buna!
Castraveți murați în oțet și sare
Castraveți Murați în oțet și Sare din: castraveti, apa, otet, sare, usturoi, frunze de dafin, boabe de piper negru, seminte de mustar, zahar. Murăturile reprezintă legume sau fructe care sunt conservate prin procesul de fermentare sau marinare într-o soluție de apă, sare și uneori oțet. Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate Ingrediente: 1 kg […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-macrou-si-masline html