Pilaf cu macrou si masline

Printeaza

Pilaf cu macrou si masline din: orez, macrou, ceapa, ulei, masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g orez
  • 2 kg macrou
  • 3 cepe
  • 300 ml ulei
  • 200 g măsline
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Pilaf cu macrou si masline: Cureţi peştele, il porţionezi şi-l prăjeşti puţin în ulei. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti împreună cu orezul în uleiul rămas, apoi stingi cu 2 l de apa clocotită. Potriveşti de sare, adaugi câteva boabe de piper şi laşi să fiarbă.

Când este aproape gata, răstomi orezul într-un vas, adaugi bucăţile de peşte, măslinele înţepate cu un ac până se rumeneşte peştele.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată crocantă de andive și nuci

Salată crocantă de andive și nuci din: andive, nuci, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată crocantă de andive și nuci este o combinație echilibrată între gusturi și texturi. Andivele proaspete și crocante se îmbină perfect cu nucile bogate în proteine și grăsimi sănătoase, iar brânza feta adaugă un plus […]

Castraveți murați în oțet și sare

Castraveți Murați în oțet și Sare din: castraveti, apa, otet, sare, usturoi, frunze de dafin, boabe de piper negru, seminte de mustar, zahar. Murăturile reprezintă legume sau fructe care sunt conservate prin procesul de fermentare sau marinare într-o soluție de apă, sare și uneori oțet. Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate   Ingrediente: 1 kg […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-macrou-si-masline html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.