Pilaf de miel delicios la tava
PrinteazaO reteta de pilaf de miel delicios la tava din: carne de miel, unt sau untura, bulion de rosii, vin alb, orez, sare si piper.
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 1 lingura unt sau untura
- 1 lingura bulion de rosii
- 1 paharel vin alb
- 1 ceasca orez
- 2 cesti apa clocotita
- sare
- piper
Mod de Preparare
Taiem carnea in bucati mari si o asezam in tava, cu sare, piper si grasime. Stropim cu vin alb si adaugam 1-2 linguri de bulion subtire de rosii. O dam la cuptor si o frigem ca pe orice friptura la tava.
Cand este gata, turnam apa clocotita (sau zeama de carne) si dam din nou la cuptor. Cum incepe sa fiarba, adaugam orezul ales si spalat si lasam 25 minute sa fiarba la cuptor. Servim carnea amestecata cu orezul.
Poftă bună!