Pilaf de miel la tava

Printeaza

Pilaf de miel la tava

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingură unt sau untură
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 1 păhărel vin alb
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 ceşti apă clocotită
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pilaf de miel la tava: Tăiem carnea în bucăţi mari şi o aşe­zăm în tavă, cu sare, piper şi grăsime. Stropim cu vin alb şi adăugăm 1-2 lin­guri de bulion subţire de roşii. O dăm la cuptor şi o frigem ca pe orice friptură la tavă.

Cand este gata, turnăm apă clo­cotită (sau zeamă de carne) şi dăm din nou la cuptor. Cum începe să fiarbă, adăugăm orezul ales şi spălat şi lăsăm 25 minute să fiarbă la cuptor.

Servim carnea amestecată cu orezul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul Oolong

Ceaiul Oolong: Istorie, Producție și Beneficii: Ceaiul Oolong, cunoscut și sub denumirea de „ceaiul semi-fermentat”, este unul dintre cele mai complexe și apreciate ceaiuri din lume. Acest ceai unic oferă o gamă largă de arome și beneficii pentru sănătate, fiind adesea considerat un punct de întâlnire între ceaiul verde și ceaiul negru. Istoria Ceaiului Oolong […]

Scoici cu sos de rosii si coriandru

Scoici cu sos de rosii si coriandru – un preparat rafinat si savuros, perfect pentru iubitorii de fructe de mare. Aceasta reteta combina gustul proaspat al scoicilor cu aromele bogate ale sosului de rosii si prospetimea coriandrului. Este un fel de mancare ideal pentru o cina speciala sau pentru a impresiona oaspetii cu o experienta […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.