Pilaf de miel cu vin alb si bulion

Printeaza

Pilaf de miel cu vin alb si bulion din: carne de miel, ulei, bulion, vin alb, orez, apă clocotită, sare.

Ingrediente:Pilaf de miel cu vin alb si bulion

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură bulion
  • 100 ml vin alb
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 ceşti apă clocotită
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi mari si le aşezi în tavă cu sare, piper şi ulei. O stropeşti cu vin şi adaugi bulionul.

Dai carnea la cuptor, ca orice friptură, iar când este gata, torni apă clo­cotită.

Când începe să fiarbă din nou, adaugi orezul ales şi spălat.

Laşi circa 25-30 de minute la cuptor, pană este gata.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola din: ulei, ceapa, usturoi, dovleac, ciuperci champignon, orez basmati, supa de legume, ciuperci uscate, patrunjel, salvie proaspata, gorgonzola. Ingrediente: 1 lingurita ulei 1 ceapa mare, taiata in jumatate si apoi feliata 3 catei de usturoi, tocati fin 200 g dovleac, curatat de coaja si de seminte, apoi taiat in cubulete […]

Pilaf taranesc cu legume

Pilaf taranesc cu legume

Pilaf taranesc cu legume din orez, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, ciuperci, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 150 g orez 2 morcovi 1 telina 1 radacina patrunjel 1 pastarnac 1 ceapa 2 rosii 2-3 ciuperci 4 linguri ulei 1 leg de marar 1 leg patrunjel sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se […]

 

 Pilaf la tava cu legume

Pilaf la tava cu legume

Pilaf la tava cu legume din: orez, ceapa, ardei, cartofi, sare, piper, leustean, pasta de tomate. Ingrediente: 2-3 cepe 500 g orez 2-3 lin­guri pastă de tomate 2-3 cartofi mari 2-3 ardei graşi din borcan sare piper leuştean   Mod de preparare: Orezul îl speli şi îl pui la fiert. Ceapa o tai julien şi […]

 

 

Pilaf cu carne de oaie (berbec)

Pilaf cu carne de oaie (berbec)

Pilaf cu carne de oaie (berbec) din: carne de berbec, orez, ceapa, ulei, piper, cimbru, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne berbec 0,250 kg orez 2 cepe 2 linguri ulei piper cimbru 2 linguri bulion (sau 2 roşii coapte) sare   Mod de preparare: Carnea se opăreşte în prealabil (cam 20 de minute în apă […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.