Pilaf cu năut şi conopidă

Printeaza

O reteta de pilaf cu naut si conopida din: ulei de floarea soarelui, ceapa, pasta de curry, orez basmat, buchetele de conopida, naut, supa de legume, fulgi de migdale si coarindru.

Ingrediente:Pilaf cu năut şi conopidă

  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 2 cepe mari, feliate
  • 1 lingură pastă de curry
  • 200 g de orez basmati
  • 350 g bucheţele de conopidă
  • 1 conservă de 400g de năut, clătit şi scurs
  • 500 ml supă de legume
  • 50 g fulgi de migdale prăjite
  • 1 mână de coriandru tocat

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi se adaugă ceapa. Se prăjeşte pe foc mediu 5 minute, până începe să se rumenească. Se adaugă amestecând pasta de curry şi se prăjeşte încă 1 minut.

Se adaugă orezul, conopida şi năutul, amestecând ca să se acopere cu pasta de curry.

Se toarnă supa şi se amestecă. Se acoperă şi se fierbe 10-15 minute până când orezul şi conopida sunt moi, iar lichidul a fost absorbit.

Se adaugă amestecând fulgii de migdale şi coriandrul, apoi se serveşte.

Pilaf cu năut şi conopidă

Pilaf cu năut şi conopidă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.