Pate de Porc de Casă: Rețetă Tradițională din: carne de porc, ficat de porc, ceapa, usturoi, unt, coniac, oua, sare, piper, otet. Pateul de porc de casă este o delicatesă tradițională cu arome autentice și o consistență cremoasă care îți aduce aminte de gusturile copilăriei. Această rețetă clasică îți va arăta cum să prepari pateul […]
Pilaf oriental cu ardei gras, rosii si nuscoara
PrinteazaPilaf oriental cu ardei gras, rosii si nuscoara din: orez, ulei, ceapă, ardei gras, roşii, bulion pastă, nucşoară, vin alb, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g orez
- 200 ml ulei
- 200 g ceapă
- 200 g ardei gras
- 300 g roşii
- 50 g bulion pastă
- 2 g nucşoară
- 100 ml vin alb
- 2 legături mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pilaf oriental cu ardei gras, rosii si nuscoara: Ceapa, tăiată mărunt, se căleşte în ulei, apoi se adaugă orezul, ardeiul gras tăiat cuburi mai mari, roşiile cojite şi tăiate în cuburi.
Se călesc împreună, se sting cu vin, apoi se pune bulion, se stinge iarăşi cu supă sau apă clocotită, atât cât este necesar, se potriveşte gustul cu sare, piper, nucşoară rasă şi verdeaţă tăiată mărunt.
dă bine în fiert, se acoperă vasul cu capacul şi se ţine la cuptor 15-20 de minute.
Când se scoate de la cuptor, se răsuflă pilaful priritr-o uşoară amestecare, acoperindu-l apoi. Se serveşte la felul întâi, cald sau rece.
Pofta buna!
Chifteluțe cu Ardei Gras: Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat
Chifteluțe cu Ardei Gras: Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat din: carne de vita, ceapa, ardei grasi, usuturoi, pesmet, ou, chimen, boia de ardei, cimbru, sare, piper, ulei. În căutarea unei rețete ușor de preparat și pline de gust pentru prânz sau cină? Chifteluțele cu Ardei Gras sunt alegerea perfectă. Această rețetă simplă și reconfortantă […]