castraveti, sare, apa, otet, ulei, indulcitor, piper. este o opțiune excelentă pentru cei care urmăresc o dietă low-carb sau pur și simplu caută o salată ușoară și revigorantă. Aceasta combină prospețimea castraveților cu o notă picantă dată de piper, creând un echilibru perfect între […]
Pilaf cu peste afumat
PrinteazaPilaf cu peste afumat din: peste afumat, ceapa, orez, dafin, piper, patrunjel, lamaie, margarina.
Ingrediente:
- 100 g file peşte afumat
- 1 ceapă
- 250 g orez
- 1 foaie de dafin
- boabe de piper
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1 lingură margarină
Mod de preparare:
Pilaf cu peste afumat: Peştele se pune într-o oală cu 1/2 l apă rece. Se adaugă piperul şi foaia de dafin şi se fierb 8-10 minute.
Se strecoară supa într-un vas.
Se topeşte 1 lingură de margarină în care se căleşte ceapa tocată mărunt timp de 3-4 minute.
adaugă orezul şi supa de peşte şi se lasă la fiert, lş foc mic, 15 minute. Când orezul este fiert, se adaugă peştele desfăcut în fâşii, pătrunjelul tocat şi zeama de lămâie.
poate da la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna!
Secretul Creșterii în Greutate: Ghidul Tău pentru un Corp Sănătos
Ghidul Tău pentru un Corp Sănătos. Creșterea în greutate în mod sănătos presupune un echilibru între alimentele nutritive și exercițiile fizice regulate. Acest articol îți va prezenta cum să câștigi kilograme într-un mod care favorizează sănătatea și bunăstarea generală. Surplus Caloric: Pentru a te îngrășa, trebuie să consumi mai multe calorii […]
Incoming search terms:
- peste afumat cu orez