Pilaf cu peşte

Printeaza

Pilaf cu peşte

Toci 2 cepe mari, le căleşti puţin, adaugi 3 linguri de bulion, sare, piper, 6 căni şi 1/4 de apă şi laşi să fiarbă.

Când apa dă în clo­cot, pui 1 pahar şi jumătate de orez şi 1 kg de peşte sărat, curăţat şi spălat.

Laşi să fiarbă 10-15 minute, apoi dai cratiţa la cuptor, la foc potrivit.

Când e gata, presari pătrunjelul şi mărarul tăiate fin.

Pilaf cu peşte

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!


Poate te intereseaza si:

 

Pilaf cu peşte

Peste cu pilaf aromat de bulgur

O reteta savuroasa de Peste cu pilaf aromat de bulgur din: ulei de masline, ceapa, morcovi, seminte de chimion, harissa, bulgur, caise uscate, supa de pui, spanac, fileuri de peste si lamaie. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 cepe, feliate fin 3 morcovi, rasi 2 lingurite seminte de chimion 2 lingurite de harissa 200 […]

 

Pilaf de peste

Pilaf de peste

Pilaf de peste din: peste, orez, margarina, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de peşte 2 ceşti de orez 100 g margarina verdeaţă sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se taie bucăţi- mici şi se pune la fiert în apă cu sare. Când este fiert […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.