Pilaf picant de pui

Printeaza

Pilaf picant de pui din: ceapa, ardei, ulei de masline, ardei iute, orez basmati, supa de pui, stafide, condimente, zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjel, menta, iaurt.

Ingrediente:Pilaf_picant_de_pui

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 bucati ardei, taiati felii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute, tocat marunt
  • 350 g orez basmati
  • 700 ml supa limpede de pui
  • 100 g stafide
  • 2 linguri amestec de condimente pentru castraveciori
  • zeama si coaja rsa de la 1 portocala
  • 3 bucati piept de pui cu pielita
  • cateva o mana de patrunjel si menta proaspata, tocata
  • 4 linguri iaurt natur, pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un vas prăjeşte în 1 lingură de ulei ceapa şi ardeiul, adaugă ardeiul iute şi orezul. Stinge cu supa şi adaugă stafidele. Lasă să fiarbă înăbuşit 18-20 de min. Unge carnea cu uleiul, condimentele şi zeama de portocală şi dă la grill 5-10 min.

Adaugă coaja de portocală şi aproape toată verdeaţa în orez şi afânează cu furculiţa. Serveşte friptura tăiată felii, cu iaurt şi verdeaţa rămasă.

Pilaf picant de pui

Pilaf_picant_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.