Cocktail Gin and It – Simplitate și Eleganță – este o băutură clasică ce combină ginul rafinat cu vermutul dulce italian, rezultând un amestec perfect echilibrat de arome. Acest cocktail este simplu, dar sofisticat, ideal pentru a fi savurat într-o seară relaxantă sau la o ocazie specială. Cocktailul Gin and It își are originile în […]
Pilaf picant de pui
PrinteazaPilaf picant de pui din: ceapa, ardei, ulei de masline, ardei iute, orez basmati, supa de pui, stafide, condimente, zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjel, menta, iaurt.
Ingrediente:
- 1 ceapa mare, tocata
- 2 bucati ardei, taiati felii
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ardei iute, tocat marunt
- 350 g orez basmati
- 700 ml supa limpede de pui
- 100 g stafide
- 2 linguri amestec de condimente pentru castraveciori
- zeama si coaja rsa de la 1 portocala
- 3 bucati piept de pui cu pielita
- cateva o mana de patrunjel si menta proaspata, tocata
- 4 linguri iaurt natur, pentru servit
Mod de preparare:
Intr-un vas prăjeşte în 1 lingură de ulei ceapa şi ardeiul, adaugă ardeiul iute şi orezul. Stinge cu supa şi adaugă stafidele.
Lasă să fiarbă înăbuşit 18-20 de min. Unge carnea cu uleiul, condimentele şi zeama de portocală şi dă la grill 5-10 min.
Adaugă coaja de portocală şi aproape toată verdeaţa în orez şi afânează cu furculiţa.
Serveşte friptura tăiată felii, cu iaurt şi verdeaţa rămasă.
Pilaf picant de pui
Pofta buna!
Supă de Cocoș cu Legume: Rețeta Tradițională pentru O Masă Sănătoasă – este un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său bogat și proprietățile sale nutritive. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru momentele în care aveți nevoie de o masă reconfortantă și hrănitoare. Supa de cocoș nu este doar delicioasă, […]