Pilaf rapid

Printeaza

Pilaf rapid: 0 parte orez + trei parti apa. Se curata orezul de impuritati. Se spala bine si se pune la fiert. Intre timp trebuie sa avem pregatita ceapa putin calita inabusita cu zarzavat, cu ce condimente mai dorim. Orezul si ceapa se dau doar 2-3 clocote si atat.

Se ia de pe foc, se acopera bine vasul cu un capac sau o farfurie.  Intr-un sfert de ora drobul este gata inchegat si vei constata ca se pastreaza intreg. in pilaf se pot pune verdeata tocata marunt si piper dupa gust si dupa cum doreste fiecare.

Pilaf rapid

Pofta buna!

 

 

 

Pâine cu Levănțică

Pâine cu Levănțică din: faina, apa, drojdie, zahar, sare, ulei, flori de levantica. Pâinea cu levănțică aduce un suflu nou în arta panificației, combinând textura moale și crocantă a pâinii proaspăt coapte cu aroma subtilă și relaxantă a levănțicii. Perfectă pentru micul dejun, un brunch sau ca parte a unei mese festive, această pâine este nu […]

Ceai de Coada-Șoricelului și Mentă

Ceai de Coada-Șoricelului și Mentă: este o băutură naturală și reconfortantă, cunoscută pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. Coada-șoricelului este apreciată pentru proprietățile sale antiinflamatoare și digestive, în timp ce menta adaugă o aromă proaspătă și are efecte calmante și revigorante. Acest ceai este ideal pentru a fi consumat în momente de relaxare, contribuind la […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.