Pilaf de orez cu carnati din: orez, carnati, untura, sare, piper, ceapa. Ingrediente: 8-9 cârnaţi 1 ceapă 1 ceaşcă de orez 4 ceşti apă sau zeamă de carne 1 lingură untură sare piper Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în untură până capătă o culoare aurie. Tai felii subţiri […]
Pilaf cu scoici
PrinteazaPilaf cu scoici din: orez, scoici, crabi, ceapa, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g orez
- 40 scoici
- 1 cutie crabi
- 1/2 l supă
- sare
- piper
- 1 ceapă
- 150 g unt
Mod de preparare:
Pilaf cu scoici : Ceapa tocată se sotează în unt, apoi se pune orezul spălat bine, scoicile, sare, piper şi supa fierbinte.
fierb sub capac 20 minute.
unge o formă cu unt, se tapetează pe fund cu crabi, se pune apoi pilaful şi se răstoarnă pe un platou.
Pofta buna!
Pilaf cu ciuperci si gorgonzola
Pilaf cu ciuperci si gorgonzola din: ulei, ceapa, usturoi, dovleac, ciuperci champignon, orez basmati, supa de legume, ciuperci uscate, patrunjel, salvie proaspata, gorgonzola. Ingrediente: 1 lingurita ulei 1 ceapa mare, taiata in jumatate si apoi feliata 3 catei de usturoi, tocati fin 200 g dovleac, curatat de coaja si de seminte, apoi taiat in cubulete […]