Pilaf cu vitel

Printeaza

Pilaf cu vitel din: carne de vitel, orez, unt, sare.

 

Ingrediente:

  • 150 g carne de vitel fiarta
  • 50 g orez
  • 15 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de viţel panâ se frăgezeşte. Se taie bucâţi.

Orezul curăţat şi spălat se fierbe în zeama în care a fiert carnea, apoi se amestecă cu carnea, uşor ca să nu se sfarame.

Untul se pune deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Rețeta Pilaf cu Pui: O Mâncare Sățioasă și Delicioasă

Rețeta Pilaf cu Pui – este un preparat clasic, apreciat pentru simplitatea și savoarea sa. Acest fel de mâncare este ideal pentru mesele de familie, oferind o combinație perfectă de carne fragedă de pui și orez aromat. Ingrediente Pentru 4 porții: 4 pulpe de pui sau 2 piepturi de pui mari 1 cană de orez […]

Pilaf de Hrișcă cu Legume de Sezon

Pilaf de Hrișcă cu Legume de Sezon: O Rețetă Nutritivă din: hrisca, supa, ceapa, morcovi, dovlecel, ciuperci, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Pilaful de hrișcă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru orice masă. Această rețetă combină bogăția nutrițională a hrișcii cu prospețimea legumelor de sezon, creând un fel de mâncare plin de culoare și […]

Pilaf cu Miel și Dovlecei

Pilaf cu Miel și Dovlecei din: carne de miel, orez, dovlecei, ceapa, usturoi, supa, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, patrunjel. Această rețetă este ideală pentru un prânz în familie sau pentru o cină specială, oferind o combinație perfectă de arome și nutrienți. Este un preparat versatil, care poate fi adaptat în funcție de preferințele culinare. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.