Pilaf de vrabii

Printeaza

Pilaf de vrabii

Ingrediente:

  • 25 vrăbii
  • 50 g slănina
  • 150 g unt sau untură
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 ceşti zeamă de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pilaf de vrabii: Curăţăm vrăbiile, le dăm sare şi piper, le învelim in slănină .şi le frigem în unt sau în untură, la cuptor sau pe plită, la foc iute.

Prăjim orezul, facem pilaful şi, cînd este gata, punem vrăbiile în pilaful din cratiţă. Acoperim.

Lăsăm cî­teva minute să se odihnească. Scoatem orezul într-o farfurie rotundă şi aşezăm împrejur vrăbiile.

Acest pilaf se prepară repede. Vrăbiile se prăjesc pe plită în cel mult 10 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.