Painişoare umplute cu ficat şi rinichi cu garnitură de salată verde sau mazăre sote

Printeaza

Painişoare umplute cu ficat şi rinichi cu garnitură de salată verde sau mazăre sote

Ingrediente:Painişoare umplute cu ficat şi rinichi cu garnitură de salată verde sau mazăre sote

  • 24 pîinişoare
  • 750 g ficat
  • rinichi şi bojog de miel
  • 3 fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • 40 g ulei
  • 1 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se pune într-un vas cu capac şi se dă la cuptor 25 minute cu 1 1/2 pahar vin, sare, piper şi idei.

Cind este gata, carnea se toacă mărunt şi se amestecă cu ceapa şi verdeaţa tocată şi cu 2 ouă crude.

Se umplu pîinişoarele scobite şi se dau la cuptor moderat 5-6 minute.

Se servesc cu salată verde sau cu sote de mazăre.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.