Painişoare umplute cu ficat şi rinichi cu garnitură de salată verde sau mazăre sote
PrinteazaPainişoare umplute cu ficat şi rinichi cu garnitură de salată verde sau mazăre sote
- 24 pîinişoare
- 750 g ficat
- rinichi şi bojog de miel
- 3 fire ceapă verde
- sare
- piper
- 1 legătură pătrunjel
- 2 ouă
- 40 g ulei
- 1 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi, se pune într-un vas cu capac şi se dă la cuptor 25 minute cu 1 1/2 pahar vin, sare, piper şi idei.
Cind este gata, carnea se toacă mărunt şi se amestecă cu ceapa şi verdeaţa tocată şi cu 2 ouă crude.
Se umplu pîinişoarele scobite şi se dau la cuptor moderat 5-6 minute.
Se servesc cu salată verde sau cu sote de mazăre.
Pofta buna!