Pipote si ficatei de pasare cu ciuperci

Printeaza

Pipote si ficatei de pasare cu ciuperci din: pipote, ficatei, unt sau margarina, ciuperci, patrunjel, ceapa, smantana.

Ingrediente:Pipote si ficatei de pasare cu ciuperci

  • 10 pipote şi 10 ficăţei de pasăre
  • o lingură unt (margarină)
  • 500 g ciuperci
  • pătrunjel verde tocat
  • o ceapă tocată
  • 2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Se rumenesc ficăţeii şi pipotele în grăsime, stropindu-le, din când în când, cu puţină apă.

Ciupercile, spălate şi curăţate, se pun cu grăsimea şi ceapa, să mustească în zeama lor. Intre timp se scot ficăţeii şi peste pipote se toarnă apă ca să fiarbă.

Când au fiert, se adaugă ficăţeii, ciupercile, pătrunjelul şi se mai lasă să fiarbă împreurnă

. La urmă se pune smântână amestecată cu faina şi se lassă să mai dea într-un clocot.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.