Pipote cu smantana

Printeaza

Pipote cu smantana din: pipote, faina, lapte, ceapa, iaurt, smantana, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg pipote
  • 2-3 linguri faina
  • 1 ceasca lapte dulce
  • 1 ceapa
  • 500 g iaurt
  • 500 g smantana
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Splei pipotele, le prăjeşti puţin în ulei, apoi pui peste ele ceapa tăiată foarte fin.

Laşi să se înmoaie şi ceapa un pic, apoi pui câte puţină apă, până se fac pipotele.

Intre timp, pui smântână într-un castron, o amesteci cu iaurtul şi cu făina, pe care ai diluat-o mai întâi cu laptele dulce.

Când sunt gata şi pipotele, pui amestecul de mai sus. Când a început să fiarbă, mai laşi 5-10 minute şi e gata.

Serveşti mâncarea caldă.

 

Pipote cu smantana

Pofta buna!

 

 

 

Kiwi – Beneficii pentru sanatate si retete

Kiwi, cunoscut și sub numele de “kiwi chinezesc” sau “kiwi chinezesc cu pene”, este o fruct exotic originar din China, dar care este cultivată în prezent în multe părți ale lumii. Este cunoscut pentru culoarea sa verde strălucitoare și interiorul său bogat în semințe mici și comestibile. Iată […]

Sote de fasole verde cu sos de rosii

fasole verde, rosii in suc propriu, ceapa, usturoi, mustar, piper, mozzarella. Fasolea verde conține nutrienți precum acidul folic și vitamina B6, care pot susține sănătatea cerebrală și funcția cognitivă. Datorită conținutului său scăzut în calorii și bogăției în fibre, fasolea verde poate fi inclusă în dietele […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • pipote cu smantana
  • pipote cu sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.