Piritele de spanac si omleta

Printeaza

Piritele de spanac si omleta din: spanac, oua, pesmet, marar, patrunjel, ceapa, cascaval, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 300 g spanac
  • 6 ouă
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Piritele de spanac si omleta: Speli spanacul, îl tai şi-l căleşti cu ceapa tocată. Baţi 4 ouă cu un praf de sare şi le prăjeşti jumări (omletă) în ulei încins.

Scurgi de ulei spanacul călit cu ceapă, toci amestecul (sau îl treci prin maşina de tocat) şi-l amesteci cu omleta mărunţită, mărarul şi pătrunjelul tocate, pesmetul, ouăle crude rămase, caşcavalul ras.

Potriveşti de sare şi piper şi formezi pifteluţe pe care le prăjeşti în ulei încins.

Roşiile sub orice formă sunt garnitura preferată în familia mea.

 

Poftă bună!

 

 

Coacaze: Istorie, Cultivare, Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații – Ghidul Complet

Coacaze: Istorie, Cultivare, Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații – Ghidul Complet. Coacazele sunt mici fructe de pădure care pot fi roșii, negre sau albe și sunt cunoscute pentru beneficiile lor nutriționale. Ele au o istorie lungă de cultivare și au fost folosite atât în scopuri medicinale, cât și culinare. Istorie: Coacazele au fost cultivate pentru prima […]

Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat

Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat, sare.   Ingrediente: 1 litru de lapte 8 ouă 200g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat Un praf de sare Pentru caramel: 150g zahăr 50ml apă   Mod de preparare: Într-o cratiță, topește zahărul pentru caramel până devine […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.