Pirjoale de nisetru cu garnitura de pilaf

Printeaza

Pirjoale de nisetru cu garnitura de pilaf din: nisetru, franzela, frisca, sare, piper, pesmet de cozonac, oua, unt, orez, supa, ciuperci.

 

Ingrediente:

  • 1 kg nisetru
  • 1 felie franzelă
  • 150 g frişca lichidă
  • sare
  • piper alb
  • pesmet de cozonac
  • 2 ouă
  • 150 g unt
  • 200 g orez
  • 1/2 l supă
  • ciuperci

 

Mod de preparare:

Nisetrul se dă prin maşina de tocat, cu franzela muiată şi stoarsă.

Se amestecă apoi într-un vas pe gheaţă cu frişcă lichidă, sare şi piper şi se lasă 1 oră.

Se formează din tocătură parjoalele, se dau prin ou bătut, pesmet de cozonac şi se prăjesc în unt în tigaie.

Separat se face un pilaf din orez, supă şi sare care se aşază pe un platou în formă de piramidă.

Parjoalele se aşază împrejurul piramidei şi se presară cu ciuperci tocate.

Separat, la sosieră, se serveşte sos suprem de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste cu legume gratinate

Nisetru gratinat, cartofi ducesa si ciuperci sotate

 Nisetru gratinat, cartofi ducesa si ciuperci sotate Ingrediente: 1,200 kg nisetru 2 linguri de smantană 4 gălbenuşuri 400 g cartofi nucşoară sare piper lămîie 100 g unt 1 lingură de făină 300 g ciuperci 30 g caşcaval   Mod de preparare: Nisetrul (sau fileuri de peşte oceanic) se fierbe, se taie bucăţi şi se aşază […]

 

Peste cu legume gratinate

Escalop de nisetru cu arpagic si gaturi de raci

 Escalop de nisetru cu arpagic si gaturi de raci Ingrediente: 1,500 kg nisetru 20 gaturi de raci 300 g ciuperci 100 g unt 1 lingură de făină 1 legătură de mărar 300 g mazăre fină 200 g arpagic sare piper 1/2 pahar vin dulceag 2 linguri de smîntînă 400 g unt de raci puţină boia […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.