Pirosti cu branza

Printeaza

Pirosti cu branza din: branza, apa, faina.

Ingrediente:Pirosti cu branza

  • 400 g branza
  • 100 ml apa
  • faina cat cuprinde, sa devina o coca tare

 

 

Mod de preparare:

Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun pirostile, care in prealabil au fost intinse pe fundul de lemn si taiate in romburi sau cum doreste fiecare.

Trebuie sa fiarba 1/2 ora sau mai mult, pana fierb foarte bine (se incearca cu furculita). Se asaza intr-o cratita, pentru a se introduce in cuptor putin.

Peste ele se toarna o lingura untura fierbinte, branza de oaie. Cine doreste poate sa nu le mai puna la cuptor inca vreo 5 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pirosti cu branza
  • piroste cu branza
  • pirosti

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.