Piscoturi de sampanie
PrinteazaPiscoturi de sampanie
Ingrediente:
- 4 ouă
- 125 g zahăr
- 375 g făină
- un pliculeţ cu zahăr vanilinat
Mod de preparare:
Se bat spumă albuşurile, apoi se încorporează treptat zahărul, bătând continuu. Separat se freacă bine gălbenuşurile, până devin spumoase. Se adaugă în ele o treime din spuma de albuş, se amestecă uşor, apoi se pune făina cernută de trei ori.
Se omogenizează uşor, folosind telul. La sfârşit se adaugă şi restul de albuşuri, amestecând cu grijă. Se pun cu şpriţul sau cu lingura pe o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Se coc 5-7 minute la foc moderat, până devin uşor aurii. Se iau de pe hârtie după ce s-au răcit.
Pişcoturi de şampanie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piscoturi de sampanie
- piscoturi de sampanie reteta
- reteta piscoturi sampanie
- reteta piscoturi de sampanie