Piscoturi fragede

Printeaza

Piscoturi fragede din: oua, faina, zahar.

Ingrediente:Piscoturi fragede

  • 8 ouă
  • 250 g făină
  • 250 g zahăr
  • zahăr pudră

 

 

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Freci gălbenuşurile cu 150 g de zahăr până devin o cremă.

Baţi albuşurile spumă tare cu restul de zahăr, turnat în ploaie, apoi le încorporezi în gălbenuşuri. Amesteci uşor, de jos în sus, şi adaugi şi făina, treptat.

Intinzi foaie de copt într-o tavă şi, cu ajutorul unui poş, formezi în tavă bastonaşe de mărime potrivită. Presari zahăr pudră şi le coci, la foc potrivit, în cuptorul încins în prealabil.

Sunt gata când au căpătat o culoare uşor aurie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.