Pişcoturi pentru şampanie

Printeaza

Pişcoturi pentru şampanie

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 8 ouă
  • 250 g zahăr
  • zahăr pudră pentru presărat

 

Mod de preparare:

Pişcoturi pentru şampanie: Se freacă gălbenuşurile cu 2/3 din cantitatea de zahăr. Separat se bat bine albuşurile cu restul de zahăr, care se adaugă treptat.

Se toarnă peste gălbenuşuri, amestecînd uşor, apoi se adaugă treptat făina.

Se îmbracă o tavă cu hîrtie şi cu ajutorul unui cornet se toarnă din compoziţia de mai sus bastonaşe lunguieţe.

Se presară cu zahăr şi se coc la foc potrivit. După ce s-au copt se desprind de pe hîrtie cu vîrful unui cuţit bine ascuţit.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.