Pita cu bliva

Printeaza

Pita cu bliva

Ingrediente:Pita cu bliva

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 3 legături blivă (spanac în varianta românească)
  • 3-4 ouă
  • 150-200 g brânză de oaie rasă
  • 1-2 pahare cu iaurt
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mărar
  • piper
  • ulei
  • un vârf de cuţit de bicarbonat

 

Mod de preparare:

Toci mărunt bliva (spanacul), ceapa şi mărarul şi le căleşti puţin în ulei. Laşi să se răcească, apoi adaugi brânza, ouăle, iaurtul şi potriveşti de sare şi piper. întinzi foile şi pui compoziţia, care nu trebuie să fie prea groasă.

Faci rulouri (îţi ies circa 5 rulouri a câte două foi la fiecare rulou). Ungi o tavă încălzită înainte, pui rulourile şi dai la cuptor. După rumenire, laşi rulourile în tavă şi le acoperi cu un şervet curat până se răcesc. Este delicioasă!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.