Suc de portocale cu chili din: portocale, lemongrass, chilli, frunze de menta. Scurile naturale reprezintă băuturi obținute din presarea sau stoarcerea fructelor și legumelor, fără adăugarea de conservanți, arome artificiale sau îndulcitori. Aceste sucuri păstrează nutrienții, vitaminele și mineralele din fructe și legume, făcându-le o opțiune mai sănătoasă în comparație cu sucurile procesate care conțin […]
Pita cu dovlecei si urda
PrinteazaPita cu dovlecei si urda din: faina, ou, urda, unt, smantana, dovlecei, marar, sare, piper si chimen.
Ingrediente:
- 250 g faina
- 1 ou
- 200 g urda
- 2 linguri unt
- 200 ml smantana
- 4 dovlecei
- 1 legatura marar
- sare
- piper
- chimen
Mod de preparare:
Faceti un aluat din faina, unt, urda si oul batut. Adaugati putina apa sau smantana, daca este necesar la framantat, ca sa obtineti un aluat potrivit de tare. Puneti aluatul infasurat in folie la frigider pentru cel putin 1 ora.
Intre timp, spalati dovleceii, taiati-i in cubulete pe care puneti-le la fiert in apa cu sare, pentru 10 minute. Scurgeti-le de apa si caliti-le in unt.
Cand incep sa se rumeneasca, adaugati smantana, mararul si amestecati ingredientele, apoi lasati-le la racit.
Intindeti o foaie din aluatul pus la rece. Pe mijlocul ei puneti amestecul cu dovlecei, rulati foaia si puneti rulorul intr-o tava unsa cu ulei. (Cel mai bine este sa folositi o tava de chec).
Coaceti la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform. Lasati pita la racit inainte de taiere.
Pita cu dovlecei si urda
Pofta buna!
Orez brun la air fryer din: morcov, ceapa verde, ghimbir, ulei, sare, orez brun, sos de soia, usturoi, ulei de susan, piper, ou, mazare. Pregatiti orezul brun la air fryer deoarece este mai sanatos, chiar daca nu este la fel de crocant cum il pregatiti intr-o tigaie. 2 portii, timp de preparare 5 minute, timp […]