Pittas umplute cu ton

Printeaza

Pittas umplute cu ton din: ton, maioneza, ceapa, ardei, porumb, pittas.

Ingrediente:Pittas umplute cu ton

  • 225 g de ton din conservă
  • 2 linguri de maioneză light
  • 1 ceapă roşie mică tocată
  • 1/2 ardei gras verde
  • câteva linguri de porumb dulce
  • 4 pittas

 

Mod de preparare:

Se amestecă 225 g de ton din conservă, scurs, 2 linguri cu vârf de maioneză light, 1 ceapă roşie mică tocată, 1/2 ardei gras verde tocat, câteva linguri de porumb dulce şi se asezonează.

Se coc 4 pittas mici până se înmoaie, se deschid şi se umplu cu ton.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.