O reteta delicioasa de cod sarat cu masline din: cod sarat, masline, ulei de masline extravirgin, vin alb, usturoi, faina, ceapa, ulei de floarea soarelui, patrunjel si piper negru. Ingrediente: 550 g cod sărat 10 măsline negre 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 pahar vin alb tare 1 căţel de usturoi 4 linguri faină […]
Piure de baccala cu sos de varza
PrinteazaPiure de baccla cu sos de varza din: baccala, varză Kale, roşii cherry, pachino, cartof, lapte, ulei de măsline extravirgin, usturoi, sare, piper.
- 300g de baccala pus la înmuiat
- 200g de varză Kale
- 5 roşii cherry
- pachino
- 1 cartof
- 1/2 litru de lapte
- 1/4 ulei de măsline extravirgin
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Fierbeţi baccala (pus în prealabil la înmuiat) cu laptele şi căţelul de usturoi pentru circa 10 minute. Atunci când este gata, puneţi-l în vasul blendarului şi faceţi o cremă.
Intre timp, fierbeţi varza şi cartoful, odată încheiată perioada de gătire, tăiaţi-le în cubuleţe micuţe, la care adăugaţi roşiile cherry.
Serviţi crema pe care aţi obţinut-o mai devreme împreună cu micile cuburi de legume aşezate deasupra.
Condimentaţi cu un fir de ulei, sare şi piper proaspăt măcinat. Garnisiţi centrul cu o felie subţire de pâine prăjită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bulete de cod sărat şi cartofi
O reteta de bulete de cod sarat din: cod sarat, cartofi, oua, lapte, ceapa, smantana, parmezan, pesmet, faina alba, ulei de floarea soarelui, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 250 g cod sărat 3 cartofi medii (spre mari) 2 ouă 400 ml lapte 600 ml apă 2 cepe mici 2 linguri smântână 1 lingură parmezan ras […]
Ştrudel cu anghinare si cod sarat
O reteta delicioasa de strudel cu anghinare si cod sarat din: foitaj, anghinare, file de cod sarat, mozzarella, ou, rosii, supa concentrata de legume, usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 500 g foitaj 200 g anghinare fiartă 250 g file de cod sărat 100 g mozzarella 1 ou pentru […]
Pofta buna!