Piure de cartofi cu pasta de telina si mere din: telina, mere, apa, sare, cartofi.
Ingrediente:
450gr telina
3 mere
apa
sare
750gr cartofi
Mod de preparare:
Curăţă de coajă şi taie bucăţi ţelina, apoi curăţă de coajă şi de cotor merele.
Fierbe-le împreună în apă sărată, până când se înmoaie, apoi scurge-le şi lasă-le să se usuce câteva minute, înainte de a le pasa în robotul de bucătărie, până obţii o pastă fină.
Intre timp, curăţă de coajă şi toacă cartofii şi fierbe-i până se înmoaie.
Scurge-i bine, lasă-i să se usuce câteva minute, apoi pune-i la loc în oală şi zdrobeşte-i împreună cu pasta de ţelină şi mere.
Piure de cartofi mov din: cartof, usturoi, ulei, smantana, lapte, cimbru, sare, piper. Ingrediente: un kg cartofi mov o căpăţână usturoi 50 ml ulei 150 g smântână 150 ml lapte puţin cimbru uscat 1/2 linguriţă ulei sare piper Mod de preparare: Căpăţâna de usturoi se curăţă parţial de foile exterioare, în aşa fel încât […]
Piure de cartofi cu ceapa din: cartofi, unt, lapte, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi 50 g unt 100 ml lapte 3 cepe 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Intre timp, ceapa tăiată se pune la călit […]
Piure de cartofi cu pesto din: cartofi, pesto, smantana. Ingrediente: 2 cartofi potriviţi ca mărime, curăţaţi de coajă 3 linguri pesto verde 1 lingură smântână Mod de preparare: Taie cartofii în bucăţi egale şi pune-i într-un vas cu apă rece cu sare pe foc, la fiert. Lasă să fiarbă 20 minute la foc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.