Piure de Păstârnac din: pastarnac, usturoi, smantana, unt, sare, piper, nucsoara, apa. Piureul de păstârnac este o alternativă rafinată și plină de aromă la clasicul piure de cartofi. Această rețetă culinara îmbogățește orice masă, adăugând o notă de eleganță și un gust deosebit. Păstârnacul, cu dulceața sa subtilă și textura cremoasă, transformă acest fel de […]
Piure de conopida cu usturoi
PrinteazaPiure de conopida cu usturoi din: conopida, caju, usturoi, sare de mare, ardei iute, rozmarin proaspat, drojdie inactiva.
Ingrediente:
- o capatana de conopida
- o cana de caju
- 5 catei de usturoi
- sare de mare dupa gust
- un ardei iute curatat sau nu de seminte, dupa preferinte
- o lingurita de rozmarin proaspat tocat
- 3 linguri de drojdie inactiva
Mod de preparare:
Desfaceti conopida în buchetele şi pisaţi usturoiul.
Amestecaţi toate ingredientele în blender sau robotul de bucătărie, până ce mixtura capătă o consistentă ca de “piure”.
Servit alături de o salată, piureul de conopidă este un fel principal extrem de sătios.
Piure de conopida cu usturoi
Pofta buna!
Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce
Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce din: castane, zahar, apa, zahar vanilat, sare. Piureul de castane este o adevărată delicatesă, cu o textură fină și un gust dulce și aromat. Este perfect pentru a însoți fripturile, dar poate fi și o umplutură delicioasă pentru prăjituri, plăcinte sau chiar simplu pe pâine prăjită. Reteta Piure […]
Piure de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, smantana, usturoi, parmezan. Dovleacul este bogat în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o sursă bună de fibre, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier. De asemenea, conține antioxidanți precum betacarotenul, care are beneficii pentru sănătatea ochilor și sistemul imunitar. Reteta low carb Ingrediente: […]