Piure cu pesto verde

Printeaza

Piure cu pesto verde din: cartofi, pesto, smantana.

Ingrediente:Piure cu pesto verde

  • 2 cartofi potriviti ca mărime
  • 3 linguri pesto verde
  • 1 lingura smântână

 

 

Mod de preparare:

Taie cartofii în bucăţi egale şi pune-i într-un vas cu apă rece cu sare pe foc, la fiert. Lasă să fiarbă 20 de minute la foc mic, scurge-i de lichid şi zdrobeşte-i. Adaugă sosul pesto şi smântână şi combină omogen.

Potriveşte gustul de sare şi piper negru proaspăt măcinat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.