Piure de cartofi cu spanac

Printeaza

O reteta simpla de piure de cartofi cu spanac, unt si lapte.Piure de cartofi cu spanac

Ingrediente:

  • 300 g cartofi
  • 1/2 kg spanac
  • 20 ml lapte
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Alegi şi speli foarte bine spanacul după care, într-o cratiţă, pui un strat gros de circa 20-30 cm de frunze de spanac. Peste ele torni apă clocotită cât să le cuprindă pe jumătate şi le înăbuşi până când sunt fierte.

Apoi le treci prin sită împreună cu zeama. Pui unt şi, apoi cât este fierbinte îl amesteci cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.