Piure de castane

Printeaza

Piure de castane

Ingrediente:Piure de castane

  • 1 kg castane
  • 50 g unt
  • 2 linguri smîntînă

 

Mod de preparare:

Curăţăm castanele de coaja tare din afară şi le opărim pentru a le curăţa de pieliţa pufoasă. Le înăbuşim în unt, adău­gind puţină smîntînă pînă se moaie.

Le dăm prin sită, le punem pe plită şi batem ca la piureul de cartofi, adăugind smîntînă fierbinte. Putem servi ca gar­nitură sau ca fel de mîncare.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.