Piure de fasole cu rozmarin
PrinteazaPiure de fasole cu rozmarin din: ulei de masline, usturoi, rozmarin, fasole alba.
- 2 linguri ulei de măsline, plus extra pentru servit
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 2 fire de rozmarin
- 450g de fasole albă, din conservă
Mod de preparare:
Pune uleiul de măsline într-o cratiţă, împreună cu usturoiul şi firele de rozmarin şi aşaz-o la foc mediu. Adaugă fasolea albă şi tăvăleşte-o prin ulei, apoi las-o să se încălzească 5-8 minute.
Scoate firele de rozmarin şi pune-le deoparte. Zdrobeşte fasolea, astfel încât să obţii un piure fin. Serveşte-l cu frunzele de rozmarin culese de pe tulpini şi presărate deasupra, puţin ulei de măsline şi nişte piper negru proaspăt măcinat.
Piure de fasole cu rozmarin
Pofta buna!