Piure de linte cu ridichi

Printeaza

Piure de linte cu ridichi din: linte rosie, ridichi de luna, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si piper.

Ingrediente:Piure_de_linte_cu_ridichi

  • 500 g linte rosie
  • 8 ridichi de luna
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura cimbru
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegeti lintea, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare si otet. Strecurati-o si treceti-o prin sita sau prin amsina de tocat cu sita foarte mica. Tineti piureul obtinut la cald. Caliti ceapa tocata marunt in ulei, impreuna cu usturoiul pisat si apoi turnati-le peste piureul de linte.

Amestecati pentru omogenizare si adaugati cimbrul, mararul, sare si piper, daca mai este necesar. Taiati ridichile in feliute si puneti-le deasupra piurerului in strat uniform.

Piure de linte cu ridichi

Piure_de_linte_cu_ridichi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.