Piure de măcriş

Printeaza

Piure de măcriş

Ingrediente:Piure de măcriş

  • 1,500 kg măcriş
  • 50 g unt
  • 4 linguri sos alb

 

Mod de preparare:

Alegem măcrişul, îl spălăm bine şi îl stoarcem de apă. Apoi îl înăbuşim cu unt în zeama lui.

Codiţele de măcriş le înă­buşim în zeama lor cu puţin unt şi cu puţină zeamă de carne.

Cînd sînt gata, le dăm prin sită, iar zeama lor o adău­găm la piureul de măcriş.

Adăugăm so­sul alb. Servim ca garnitură şi ca fel de mîn­care.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.