Piure de masline verzi cu capere si ansoa

Printeaza

Piure de masline verzi cu capere si ansoa din: măsline verzi, capere murate, ansoa, ustuoi, lamie, ulie de masline, busuioc, piper.

Piure_de_masline_verzi_cu_capere_si_anosa

Ingrediente:

  •  200 g măsline verzi
  •  50 g capere murate
  •  3 anşoa
  •  1 căţel de usturoi
  •  zeama de la 1/2 lămâie
  •  5 linguri de ulei de măsline
  •  1 mână de busuioc
  •  piper

Mod de preparare:

Scoate sâmburii de la măsline. Zdrobeşte usturoiul. Toacă anşoa mai mare. Scurge caperele de apă. Toacă busuiocul mare. Introdu toate ingredientele la blender şi pasează ca să obţii un piure grosi­er.

Toarnă zeama de lămâie şi uleiul. Gustă şi adaugă piper şi suc de lămâie dacă e nevoie. Serveşte piureul pe chiflă proaspătă, ca gustare rapidă.

Piure de masline verzi cu capere si ansoa

Piure_de_masline_verzi_cu_capere_si_anosa

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.