Piure de masline verzi cu capere si ansoa
PrinteazaPiure de masline verzi cu capere si ansoa din: măsline verzi, capere murate, ansoa, ustuoi, lamie, ulie de masline, busuioc, piper.
Ingrediente:
- 200 g măsline verzi
- 50 g capere murate
- 3 anşoa
- 1 căţel de usturoi
- zeama de la 1/2 lămâie
- 5 linguri de ulei de măsline
- 1 mână de busuioc
- piper
Mod de preparare:
Scoate sâmburii de la măsline. Zdrobeşte usturoiul. Toacă anşoa mai mare. Scurge caperele de apă. Toacă busuiocul mare. Introdu toate ingredientele la blender şi pasează ca să obţii un piure grosier.
Toarnă zeama de lămâie şi uleiul. Gustă şi adaugă piper şi suc de lămâie dacă e nevoie. Serveşte piureul pe chiflă proaspătă, ca gustare rapidă.
Piure de masline verzi cu capere si ansoa
Pofta buna!
Interesant piureul asta