Piure de mazare cu antricot de vita

Printeaza

Piure de mazare cu antricot de vita din: mazăre, ceapă, ulei, sare, piper, antricot de vita (optional)

 

Piure_de_mazare_cu_antricot_de_vita

Ingrediente:

  • 400 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • antricot de vită la grătar, opţional

Mod de preparare:

Speli şi tai mămnt cea­pa, apoi o pui la călit în puţin ulei. Adaugi mazărea spălată şi acoperi cu apă fierbinte.

Laşi să fiarbă 20-30 de minu­te, la foc potrivit. Potriveşti de sare şi piper şi, când este gata, o dai de pe foc. Când s-a mai răcit puţin, o pasezi cu un blender.

Poţi servi piureul de mază­re, dacă vrei, alături de un an­tricot de vită, făcut la grătar.

Piure de mazare cu antricot de vita

Piure_de_mazare_cu_antricot_de_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.