Piure de morcov cu smantana

Printeaza

Piure de morcov cu smantana din: morcovi, smântână, zahăr.

Piure de morcov cu smantana

Ingrediente:

  • 2 kg morcovi
  • 300 g smântână
  • 100 g zahăr

 

 

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie felii subţiri şi se pun la înăbuşit în puţină apă clocotită cu zahăr.

Când sunt fierţi, se separa de supa în care au fiert, se pasează şi se mai dau în fiert, cu adăugire de supă.

Piureul se serveşte cald sau rece, cu smântână deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.