Piure de naut cu cartofi si fasole verde

Printeaza

Piure de naut cu cartofi si fasole verde din: naut, ceapa, cartofi, lapte, unt, fasole verde, sare.

Ingrediente: Piure_de_naut_cu_cartofi_si_fasole_verde

  • 250 g năut
  • 1 ceapă
  • 3 cartofi
  • 150-200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 mână fasole păstăi congelată
  • sare

Mod de preparare:

Năutul se pune la înmuiat cu o seară înainte de pregătire în apă rece.
A doua zi se scurge de apa în care a stat şi se pune cu altă apă la fiert. Se lasă 20 de minute.

După acest timp se adaugă ceapa şi cartofii tăiaţi cuburi şi se lasă pe foc până ce şi aceştia sunt fierţi. Se pune la fiert, separat, fasolea păstăi, congelată cum este.

Se scurg cartofii şi năutul de zeamă, care nu se aruncă, se foloseşte la nevoie, se mixează cu lapte cald şi unt, se potriveste gustul de sare şi apoi, la final, se amestecă cu fasole păstăi si se serveste.

Piure de naut cu cartofi si fasole verde

Piure_de_naut_cu_cartofi_si_fasole_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.