Piure de spanac (varianta)

Printeaza

Piure de spanac  

Ingrediente:Piure de spanac (varianta)

  • 1,500 kg spanac
  • 1 ceapă (după gust)
  • 1 lingură unt
  • 1/2 lingură făină
  • 1 ceaşcă zeamă de carne sau lapte
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se alege, se spală şi se fierbe spanacul. Se scurge, se toacă fin pe un fund de lemn, sau se dă prin maşină. Se taie mărunt o ceapă şi se prăjeşte uşor cu o lingură de unt.

Se pune spanacul şi se presară făina. Când aceasta este bine amestecată, se toarnă o ceaşcă din apa în care a fiert spanacul (sau o ceaşcă de lapte ori de zeamă de carne).

Se ţine pe maşină amestecând mereu, până ce spanacul a fiert şi este destul de legat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.