Piure de sparanghel

Printeaza

Piure de sparangheL din: sparanghel, unt, sos alb, zeama de carne.

Ingrediente:Piure de sparanghel

  • 1 kg sparanghel
  • 50 g unt
  • 4—5 linguri sos alb
  • puţină zeamă de carne

 

Mod de preparare:

Curăţăm şi fierbem sparanghelul . Cînd se moaie îl răsturnăm pe o sită, il udăm cu apă rece şi îl lăsăm să se scurgă.

Pi­săm sparanghelul în piuliţă de piatră îl dăm prin sită, adăugăm sosul alb şi zeama de carne, cum şi o bucată de unt.

Servim atît ca garnitură, cît şi ca fel de mîncare.

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.