Piure de ţelină şi păstârnac cu unt
PrinteazaPiure de ţelină şi păstârnac cu unt din: pastarnac, telina, unt, smantana, cimbru si mustar de Dijon.
- 600 g pastarnac, curatar
- 650 g telina (1 telina medie)
- 25 g unt
- 100 ml smantana
- 1 lingura cimbru proaspat
- 1 lingura mustar de Dijon
Mod de preparare:
Taie legumele cuburi mari, pune-le într-o oală cu apă rece, sărată, şi lasă să dea în clocot. Fierbe la foc mic 15 min, până se înmoaie bine. Scurge-le şi fă-le piure. Incălzeşte într-o tigaie untul, smântână şi cimbrul – 2 min. Adaugă-le la piure, pune mustarul si paseaza bine.
Piure de ţelină şi păstârnac cu unt
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piure de telina si pastarnac
Perfecta pentru garnitura
Nu am gustat pana acum piure de telina cu pastarnac